window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-R1P91DYS6F');
Podcasts2021-12-23T13:56:41+01:00

De podcasts van Kiku Miru

Hieronder staan de podcastseries. Welke wil je luisteren?

Serie: Aaibare verhalen

,,Met een beessie in de buurt voel je je beter.” Veel diereneigenaren zullen dat beamen. Soms is een dier meer dan alleen een waardevol maatje. Bracht de komst van een huisdier een onverwacht, maar belangrijk keerpunt met zich mee. In de serie ‘Aaibare verhalen’ vertellen mensen over hoe de komst van een dier hun leven hebben veranderd.

2411, 2021

De avontuurlijke kat

Isabel Erkemeij is een groot dierenliefhebber. Toen een periode in haar leven aanbrak dat ze geen dieren kon hebben, had dit een onverwacht groot effect op haar.

2405, 2021

De hulphond met een zesde zintuig

Wietske Meijer heeft een energiestofwisselingsziekte. Hierdoor laadt haar 'batterij' niet goed op. Soms valt ze flauw. Sinds twee jaar heeft ze een hulphond. Hij is opgeleid voor praktische ondersteuning, maar blijkt ook op een heel ander niveau te kunnen helpen.

2404, 2021

De kracht van verbinding

Sportruiter Dorris Vlas raakte deels verlamd door een auto-ongeluk. Artsen waren duidelijk: dit was het einde van haar carrière. Maar de komst van paarden Ludo en Trendy gaven op wonderlijke wijze een wending aan het verhaal. Luister hieronder de podcast.

Ga naar de bovenkant